Reguli pentru operatorii canalului #EuroChat
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Reguli pentru operatorii canalului #EuroChat
1. Adopta o conduita, prin care sa se reflecte ca si tu respecti regulile, mentinând o atmosfera placuta si benefica canalului.
2. Nu folosi script-uri pe canal, indiferent ca ai un script facut de tine sau luat dupa site-uri, incearca sa nu ne prindem ca folosesti asa ceva pe canal.
3. Respecta si vei fi respectat.
4. Incearca sa fi pe aceeasi lungime de unda cu restul lumii pentru a nu intervenii conflicte (certuri).
5. Daca cineva are nevoie de ajutor, în orice privinta, iar tu cunosti, fi liber sa ajuti persoana de langa tine fara a primii ceva în schimb, sau trimite-l pe canalul #europs care este un canal de ajutor pentru toti userii de pe #Eurochat.
6. Suntem egali in accese, atunci respecta dorinta mea..., eu nu ma bag peste tine dar nici tu peste mine...
2. Nu folosi script-uri pe canal, indiferent ca ai un script facut de tine sau luat dupa site-uri, incearca sa nu ne prindem ca folosesti asa ceva pe canal.
3. Respecta si vei fi respectat.
4. Incearca sa fi pe aceeasi lungime de unda cu restul lumii pentru a nu intervenii conflicte (certuri).
5. Daca cineva are nevoie de ajutor, în orice privinta, iar tu cunosti, fi liber sa ajuti persoana de langa tine fara a primii ceva în schimb, sau trimite-l pe canalul #europs care este un canal de ajutor pentru toti userii de pe #Eurochat.
6. Suntem egali in accese, atunci respecta dorinta mea..., eu nu ma bag peste tine dar nici tu peste mine...
Al3xu- Justitiar

Subiecte similare» REGULI 'DOTA CUP'
» .: Reguli despre calificare in UCL si Cupa Uefa :.
» Regulile Clanului NeverM -
» Moduri Cs 1.6
» Setari pentru placa nVIDIA
» .: Reguli despre calificare in UCL si Cupa Uefa :.
» Regulile Clanului NeverM -
» Moduri Cs 1.6
» Setari pentru placa nVIDIA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum